Cultuurtent

Cultuurtuin Haarlem pakt uit op Zomer in de Zaanen

Cultuurtuin Haarlem staat zaterdag 24 juni in het Zaanenpark op het festival Zomer in de Zaanen, het enige festival van Haarlem Noord. Samen met Verhalenhuis Haarlem en Muziekhuis023 is een zes uur durend programma samengesteld met jeugdtheater en muziek. De Cultuurtuin pakt uit want alle optredens zijn gratis en starten bijna steeds op de hele uren in de grote Cultuurtuintent.

Om 14.30 uur start Theatergroep Dender voor kinderen vanaf 5 jaar met hun cartoontheater ‘blieb-blieb’, met veel humor, live cartoons en muziek over een man en zijn robot. Om 16 uur speelt Harro van Lien voor kinderen vanaf 4 jaar ‘de snelste zebra’, energiek jeugdtheater over lelijk winnen en mooi verliezen.

Dan spelen van 5 tot half 8 drie bekende singer-songwriters in de Cultuurtent: om 17 uur trapt de Australische Romy B. af, gevolgd door de ecosongs van The bear is named Sully om 18 uur. Om 19 uur speelt Rob Acda Award voorronde winnaar Lucas Rens met zijn duo muzikant zijn funky bedroompop.
Naast de Cultuurtuintent staat de hele middag een unieke literaire tattooshop opgesteld waar jong en oud de mooiste teksten en uitspraken als tijdelijke tattoo kan laten zetten op bijna ieder plekje van je lijf!

Deze maand dus niet op de gebruikelijke Cultuurtuin zondag, maar op zaterdag 24 juni in het Zaanenpark in Haarlem Noord: De Cultuurtuin tent van half 3 tot half 8. Meer informatie over de optredens staat op cultuurtuinhaarlem.nl en verhalenhuishaarlem.nl De toegang is natuurlijk gratis!