Sponsoren

Steun Zomer in de Zaanen 2024

Voor de 15e editie zoeken we nog sponsoren, wil je bijdragen om ook in 2024 er weer een geweldig buurtfestival van te maken reageer dan voor 14 april 2024. In deze sponsorbrief lees je hier meer over.

Al het werk dat aan Zomer in de Zaanen wordt besteed, komt geheel en al tot stand dankzij de inzet van buurtbewoners. Er is geen commercie mee gemoeid. Zomer in de Zaanen wordt van A tot Z door vrijwilligers bedacht en uitgevoerd. Onderstaande ondernemers uit de buurt ondersteunen Zomer in de Zaanen in natura of met een financiële bijdrage.

Met de hulp van onze sponsors zijn we er in 2023 in geslaagd om, zonder winststreven, een mooi programma samen te stellen en naar verwachting de exploitatie rond te krijgen. Alle steun is met gestegen kosten en het nog in herbouw zijnde Posthuis hard nodig!

Doneer en steun Zomer in de Zaanen

Wil je als buurtbewoner Zomer in de Zaanen ook ondersteunen, dan kan je de QR code op het festival scannen en een bedrag over maken. Als je direct wat wil bijdragen dan kan dat ook.

Doneer bekers

Zomer in de trekt ongeveer 2.500 bezoekers. We willen de impact op onze aarde zo klein mogelijk houden en daar draag jij ook je steentje aan bij als je een drankje besteld bij de Bizonbar.

Hoe werkt het

  • Je koopt (eenmalig) het (kunststof)glas en je betaalt hier €1,- voor.
  • Vul je glas bij of ruil hem in bij een nieuwe bestelling
  • Doneer je glas bij ons in na afloop. Als je je glas in goede staat bij ons inlevert in de doneer bakken bij de bar, kunnen we deze hergebruiken en steun je het festival.
  • Samen kunnen we een positieve bijdrage leveren aan een duurzamer festival!

Sponsoren 2023